Adviesdiensten Connected factory/Industry 4.0/IoT


U bent industrieel of agrarisch productiebedrijf of u levert diensten waarbij veel techniek komt kijken. U wilt naar slimme en gekoppelde productie.


De Smart Industry, IoT en Industry 4.0 quick scan

U kunt samen met onze mensen uitvinden wat Smart Industry, IoT en Industry 4.0 voor uw bedrijf kan betekenen

Smart Industry , IoT of Industry 4.0 zijn voor u zaken die op u af komen. Nieuwe technologieën volgen elkaar steeds sneller op en leiden tot nieuwe concepten, toepassingen en businessmodellen. Uw doel is innoveren, kosten besparen en daarmee concurrentievoordelen behalen.
Alleen ... wat kan dat concreet voor u betekenen ? Hoe kunt u hier invulling aan geven ?
Control-IT biedt uitkomst aan bedrijven die dit helder willen hebben.

Vraag vandaag nog een quickscan aan. Onze specialisten besteden samen met u een dagdeel om na te gaan welke waardetoevoeging slimme en gekoppelde productie voor u zal hebben.  We maken een inventarisatie van de bestaande machinebesturing en systemen. We helpen u op weg om mogelijkheden te zien en formuleren uw eisen. Samen met u rapporteren wij de waardetoevoeging van uw slimme en gekoppelde productie op maat.
Is het een verhoging in efficiency, kunt u beter en klantgerichter produceren, is de kwaliteit beter te beheersen, wordt de logistiek gestroomlijnder ? En zo ja, hoe dan en hoeveel levert het op ? Op dat soort vragen krijgt u een antwoord.

Vraag vandaag nog een quickscan aan. De quickscan heeft een vaste prijs van 450 Euro als uw locatie binnen Nederland of Belgie is en verplicht u tot niets. Mail uw gegevens en de datum waarop u dit uitkomt naar : info@control-it.nl en wij nemen contact met u op.


Proof of concept

U kunt een proof of concept van uw smart connected factory laten doorrekenen.
Een proof of concept is een daadwerkelijk simulatie van uw smart connected factory zoals u het voor ogen heeft. U kunt hiermee nagaan of dit is wat u wilt, voordat u live gaat.


Down-to-earth advies

U heeft een concreet connectieprobleem of informatieprobleem in uw productie.  U wilt bijvoorbeeld weten hoe twee machines met elkaar gegevens uit kunnen wisselen of u wilt weten hoe uw processen en rapportage aan Eudralex annex 11 kan voldoen.
U heeft een OPC probleem dat u opgelost wilt hebben, of u wilt koppelen aan ERP of een ander systeem.
Onze specialisten zijn ervaren in dit soort situaties.
U formuleert de eisen, wij werken de oplossing uit.