MESBuilder voor systeemintegratoren

MESBuilder  : het alternatief tussen maatwerk, massieve MES pakketten en een eigen MES pakket

Onze ontwikkelomgeving MESBuilder wordt veel gebruikt door Systeem Integratoren.

Als systeemintegrator kunt u met MESBuilder snel en efficient one-off MES projecten op maat  of herhaalprojecten op maat realiseren. Dit laatste is gunstig als u u als systeemintegrator gespecialiseerd heeft in een bepaalde branche zoals bijvoorbeeld tuinbouw, zwembaden, frietfabrieken..

MESBuilder is voor u als systeemintegrator het perfecte alternatief tussen maatwerk, massieve MES pakketten en de ontwikkeling van een eigen MES pakket.


90% tijdsbeparing per project

Met MESBuilder beschikt u over een open ontwikkelomgeving waarin u zich per project 90% doorlooptijd bespaart ten opzichte van maatwerk.
De besparing komt door twee eigenschappen van MESBuilder

  1. Formulering van de eisen en functionaliteiten van de klant maakt integraal deel uit van de ontwikkelomgeving van MESBuilder. U bent dus geen tijd kwijt om eisen op te stellen in bijvoorbeeld een spreadsheet en deze weer over te typen in de code. Eisen worden opgesteld binnen de omgeving van MESbuilder en deze worden automatisch geverifieerd door Systems Engineering en op de juiste plaats in de gegenereerde code gezet.
  2. Model driven system engineering.
    U werkt met het model van de bedrijfsvoering van de klant zelf. U hoeft dit niet meer te mappen naar het eigen datamodel van een MESpakket van de plank. Dit scheelt u werk, en het is meteen duidelijk voor de klant.


Open ontwikkelomgeving

Uw engineers hebben een duidelijke en open ontwikkelomgeving waarin ze alle functionaliteit kunnen realiseren.

U kunt uw eigen libraries aan functionaliteiten en objecten aanleggen en eigen templates voor webapplicaties en apps bouwen en deze telkens voor ieder project weer hergebruiken.

Zelfs de ontwikkelomgeving van MESBuilder is open en aanpasbaar. U kunt als systeemintegrator als het moet uw projecten configure-to-order realiseren. Als u systematiek in de lower level machinebesturing in de PLC hanteert kan dit worden omgezet in templates binnen MESBuilder.

U kunt de ontwikkelomgeving van MESBuilder zo aanpassen, alsof het uw eigen MES pakket was en uw eigen branding aan het product toevoegen.

Support, cursussen, ondersteuning en partner programma's

Wij bieden, zoals u dat van een software leverancier mag verwachten, support vouchers, cursussen, ondersteuning bij projecten.

Licenties

Projecten zijn licentiebased. U betaalt per MESBuilder server en per client. Op onze generatiewebsite meldt u uw bedrijf aan, meldt u uw project aan, gaat u aan de slag met ontwikkelen met onze gratis te downloaden ontwikkeltool en koopt u als u live wilt gaan de bijbehorende licenties.

Informatie ?

Mail voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek om uit te vinden wat MESBuilder kan betekenen voor u als systeemintegrator om uw klanten het vierde industriële tijdperk binnen te loodsen. Neem vandaag contact op met info@control-it.nl.Screenshot ontwikkelomgeving

Screenshot ontwikkelomgeving